040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Theaterproject voor groep 5 t/m 8

WILDPARK is het jeugdtheaterplatform van Eindhoven, ontstaan vanuit het jeugdtheatergezelschap Hetpaarddatvliegt en in samenwerking met Parktheater. Met jaren ervaring binnen het jeugdtheater bieden we kinderen graag een plek om te leren creatief te denken, te spelen en te ontmoeten.

De kern van alle activiteiten van WILDPARK zijn de kunstenaars, de makers, de bezielers. Met als grote inspiratie de jeugd. Onze makers werken samen met hen vanuit een grote behoefte om een inspirerend verhaal over de veranderende wereld te vertellen. Verwondering, creativiteit en nieuwsgierigheid zijn hun drijvende krachten. De makers spelen flexibel in op wat er in de maatschappij gebeurt, met ruimte voor onderzoek en experiment in de stad Eindhoven, in de theaters en in de wijken.

Nu in het bijzonder aandacht voor project Weiland. Een theaterwerkplaats waarin jeugd met professionals op zoek kan gaan naar theatraliteit binnen gegeven kaders. Weiland wordt 4 a 5 keer per jaar georganiseerd.
Op woensdag 3 en woensdag 10 oktober aanstaande staat weiland 19 op de agenda, een project waar kinderen van 7 tot 12 jaar aan mee kunnen doen, en waarin we dit keer op 2 middagen een korte presentatie maken rondom een thema. Dit keer gaan we werken vanuit het thema Vriendschap - aansluitend op de kinderboekenweek.

Kent u kinderen die het leuk vinden mee te komen denken? Stuur dan een berichtje naar mailprojectweiland@gmail.com  voor aanmelding of informatie.

LOCATIE
Pand P Leenderweg 65 Eindhoven

DATA
Woensdag 3 oktober 13:30-17:15uur
Woensdag 10 oktober 13:30-17:15uur met om 17uur een gratis presentatie voor publiek in de zaal van Pand P

KOSTEN
45 euro per kind

VOOR WIE
Dit keer voor 8 tot 12 jaar
groep 5 tm 8

Voor meer informatie over ons platform, de makers/docenten en andere projecten is er onze website www.wildpark.nu < terug naar het nieuws overzicht