040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Rapportgespekken - groep 8

Betreft: Wijziging rapportgesprekken voor groep 8! 

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) van de leerlingen van de groepen 8, 

Dinsdag 13 december en donderdag 15 december zijn de rapportgesprekken gepland voor het eerste rapport. Dit geldt alleen voor de ouder(s)/ verzorger(s) van groep 8. 

De reden van aanpassing is dat we graag de uitslag van de NIO (intelligentieonderzoek) willen betrekken bij het eerste rapportgesprek.  
Donderdag 8 december is deze uitslag nog niet bekend, vandaar de verplaatsing naar donderdag 15 december. 

Vanaf woensdag 30 november t/m maandag 5 december liggen er intekenlijsten in de hal van de school. Hierop kunt u aangeven welk moment u het beste schikt om voor uw kind op gesprek te komen.  

Even voor de duidelijkheid; wanneer u voor meerdere kinderen wilt intekenen en graag de gesprekken op dezelfde dag hebt, zou u dus in moeten tekenen voor dinsdag 13 december. Wilt u wel rekening houden met de reistijd tussen de Vitruviusweg en de Elegaststraat? 

Indien deze data voor u problemen opleveren, vragen wij u om contact op te nemen met de groepsleerkracht zodat we hiervoor samen een oplossing kunnen zoeken 

U ontvangt geen bevestiging. Bij de intekenlijsten liggen briefjes waarop u zelf uw tijd en datum invult. Indien u niet in de gelegenheid bent geweest om in te schrijven, krijgt u een uitnodiging met een door ons ingeplande tijd.  

Als u nog vragen heeft bent u natuurlijk welkom. 

Met vriendelijke groet, 

Fons Verwijlen 
Juanita Robbemont 
Michiel Manders 
John van Bogget 

PS: excuses voor het eventuele ongemak < terug naar het nieuws overzicht