040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Maatregelen hitte deze week

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

Maatregelen hitte komende week.

 

Vanaf morgen wordt het een aantal dagen tropisch warm, met een uitschieter op dinsdag naar 36 graden. We nemen daarom extra maatregelen.  

We zullen in ons programma rekening houden met deze hoge temperaturen. Dit ook tijdens de gymlessen en het buitenspelen. Wij vragen u om uw kind(eren) ’s morgens voor schooltijd in te smeren met zonnebrandcrème en denkt u eraan om ze een petje mee te geven?

Wij zullen extra drinkmomenten inplannen. U kunt uw kind(eren) eventueel een extra flesje water meegeven. Ook is fruit voor de ochtendpauze zeer geschikt als dorstlesser en ook nog heel gezond.

 

Wat betreft de lestijden deze warme week

 • Maandag 24 juni: reguliere lestijden (de school is zoals gebruikelijk om 14.45 uur uit)
 • Dinsdag 25 juni: Deze dag worden de hoogste temperaturen voorspeld. Alle kinderen kunnen om 12.15 uur opgehaald worden bij de klas. Kinderen die niet kunnen worden opgehaald, worden opgevangen op school. ALLE OUDERS/VERZORGERS DIENEN DE GROEPSLEERKRACHT SCHRIFTELIJK (VIA MAIL) TE LATEN WETEN ALS HUN KIND OM 12.15 UUR WORDT OPGEHAALD OF NAAR HUIS MAG.
 • Woensdag 26 juni: De kinderen zijn ’s middag al vrij (de school is zoals gebruikelijk om 12.15 uur uit)
 • Donderdag wordt het volgens de voorspellingen weer iets koeler. Op basis daarvan zullen daarom op donderdag en vrijdag de reguliere lestijden gelden (school uit om 14.45 uur)
 • De ouders/ verzorgers van leerlingen in groep 8 ontvangen van de groepsleerkrachten een mail betreffende de opa / oma middag op dinsdagmiddag 25 juni

   

  Met vriendelijke groet,
  Mede namens het team
  Berdi de Jonge
< terug naar het nieuws overzicht