040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Koningsspelen 2018

Groepen 1-2:

Dit jaar worden de Koningsspelen gevierd op vrijdag 20 april (continurooster tot 14.00 uur).

Alle kinderen van de groepen 1-2 van de Korenaar doen sportieve activiteiten op locatie Vitruviusweg. Ook onze spilpartner Kinderopvang Dikkie en Dik sluit met de peuters aan!
Sportieve en makkelijk zittende kleding is aan te raden. En het zou erg leuk zijn als ze zoveel mogelijk in het oranje komen! Het is immers Koningsdag.

De kinderen van de Elegaststraat starten op hun eigen locatie en lopen daarna met hulpkinderen uit groep 8 naar de andere locatie. Na de sportspellen zullen zij weer teruglopen naar de Elegaststraat.

Ontbijt:
De dag begint met een heerlijk Koningsontbijt dat de school verzorgt. We willen aan jullie vragen om een bordje en beker aan uw kind mee te geven voorzien van naam. Iedereen zorgt wel zelf voor een fruithapje en lunch, zoals ze gewend zijn. Als er nog vragen zijn, kunt u terecht bij Kim of Marleen (vitruviusweg)
 

Groepen 3 t/m 8:

Vrijdag 20 april staan de Koningsspelen voor de zesde keer op het programma. Dit jaar gaan de groepen 3 t/m 8 weer naar het sportcomplex “Op Noord” aan de Vijfkamplaan.

We starten deze dag met het Koningsontbijt in de eigen groep, verzorgd door de Jumbo. Dus uw kind hoeft thuis niet te ontbijten. Alle kinderen nemen wel eten en drinken mee voor de kleine pauze en het overblijven. Ook komen alle kinderen deze dag in hun sportkleding en sportschoenen naar school. Het zou leuk zijn als de kinderen met oranje of rood/wit/blauwe kleding naar school komen. Als het erg slecht weer is gaan de Koningsspelen niet door, maar voor een buitje laten we dit spektakel niet schieten. Denk bij slecht weer aan een regenjack en eventueel droge kleding, zodat we de rest van de dag in droge kleding kunnen doorgaan. Zorg bij warm, zonnig weer voor voldoende drinken en eventueel zonnebrand. De kinderen worden op de gewone tijd op school verwacht en zijn om 14.00uur uit.

ommissie Koningsspelen   < terug naar het nieuws overzicht