040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Kinderboekenweek

Kinderboekenweek


Landelijk start de Kinderboekenweek woensdag 4 oktober, maar op de Korenaar begint het griezelen al op maandag 25 september. Op die dag krijgen de kinderen een spannend, maar grappig toneelstuk te zien, gespeeld door leerkrachten. Vervolgens wordt er gedurende 3 weken in alle groepen gelezen, geknutseld, gespeeld en geschreven over griezelen. Op donderdagavond 12 oktober van half zeven tot half acht bent u van harte welkom de resultaten te komen bekijken. Zoals inmiddels traditie is, zal ook kinderboekenwinkel De Boekenberg aanwezig zijn met gruwelijk leuke en griezelige boeken. U bent er toch ook bij?  < terug naar het nieuws overzicht

Kinderboekenweek

De afgelopen drie weken is er op de Korenaar volop gewerkt binnen het thema ‘Voor altijd jong!’, waarin opa’s en oma’s de hoofdrol speelden. De kinderen hebben samen een videoclip gemaakt op het themalied van Kinderen voor Kinderen. De link komt zo snel mogelijk op de app.

lle groepen en de peuters van Prinsejagt en Jagershoef hebben genoten van de show van Aarnoud Agricola. Tevens hebben alle kinderen hard gewerkt aan een sfeervolle, leuke, mooie, ontroerende, grappige en hilarische aankleding van het eigen klaslokaal. We hopen dan ook alle kinderen, ouders en grootouders te verwelkomen op onze tentoonstelling aanstaande donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Uw kind kan dan met u een puzzeltocht door de school lopen en hiermee een mooi boek winnen, dat op vrijdag uitgereikt wordt. In iedere groep is een doe-activiteit en in de hal van beide locaties is weer een stand van kinderboekenwinkel de Boekenberg aanwezig.
Tot ziens donderdagavond! < terug naar het nieuws overzicht