040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Kerstmarkt 21 december

Informatie Kerstmarkt 21 december


De Korenaar organiseert woensdag 21 december een kerstmarkt. De kerstmarkt zal plaatsvinden op de Elegaststraat van 18.00 tot 20.00 uur. De kerstmarkt staat in het teken van ‘de ouderen’. De opbrengst willen we graag overhandigen aan een goed doel met betrekking tot ‘de ouderen’. Graag willen wij ze als school een leuke activiteit aanbieden of een duurzaam cadeau.
 

Wat is er te doen op de Kerstmarkt?

Op de kerstmarkt zijn diverse eet- en drinkgelegenheden, knutselwerkjes van kinderen en knutselwerkjes van een knutselclub uit de buurt te vinden. Betaling vindt plaats in de vorm van munten.
 

Een kleinigheidje bakken

Ook u kunt uw steentje bijdragen door een kleinigheidje te bakken. Dat kleinigheidje verkopen we op de kerstmarkt. De inschrijflijst hiervoor komt in de week van 12 december te liggen in de hal op beide locaties. Let op: er is maar beperkte ruimte. Vol = Vol. Dit doen we omdat we anders wellicht te veel baksels krijgen. De ouders die ingeschreven hebben krijgen vanuit de kerstcommissie een mail over het bezorgen/brengen van de baksels.

Musical tijdens Kerstmarkt

Dit jaar wordt er tijdens de kerstmarkt een kerstmusical gespeeld door een aantal leerkrachten van de Korenaar.
Per voorstelling is er plaats voor een publiek van 80 personen. Er zijn 3 verschillende speeltijden namelijk 18.00 uur, 18.45 uur en 19.30 uur. De kaartverkoop (1 euro per kaartje) start eveneens 12 december tegelijkertijd met de voorverkoop van de muntjes. Dus u kunt in de week van maandag 12 december na schooltijd munten en musicalkaartjes kopen in de klas van meneer Thomas Cuppen (Vitruviusweg) en in de klas van juffrouw Caroline Noorlander (Elegaststraat). < terug naar het nieuws overzicht