040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Inschrijven voortgangsgesprekken 20 november

Voortgangsgesprekken Sociaal Emotioneel 

 

Op de schoolkalender staan op 20 november de voortgangsgesprekken sociaal emotioneel gepland. Het voortgangsgesprek is facultatief. Dat wil zeggen: u maakt een afspraak met de leerkracht(en) indien u graag een gesprek heeft. Ook deze keer kunt u hiervoor weer digitaal inschrijven.  

 

Het zal dan vooral gaan over zaken op sociaal en emotioneel gebied. Vragen als: hoe gaat mijn kind om met andere kinderen, heeft hij/zij vriendjes of vriendinnetjes, hoe is mijn kind in de groep, doet hij/zij goed mee? Veelal vragen die te maken hebben met het welbevinden en de betrokkenheid van uw kind. Beiden zijn heel belangrijk om te komen tot goed leren. 

Deze aspecten spelen ook een belangrijke rol in ons nieuwe leerlingvolgsysteem Looqin. 

Wilt u hiervoor met de leerkracht een afspraak maken dan kan dat vanaf maandag 12 november.  

Het initiatief om een afspraak te maken kan ook uitgaan van de leerkracht. De leerkracht van uw kind zal in dat geval een afspraak met u maken.

Inschrijven kan vanaf maandag 12 november, 08.00u. U ontvangt hiervoor wederom een mail op donderdag 8-11. Ontvangt u deze mail niet? kijk dan ook even in uw spam-box of map 'onbelangrijke' of 'ongewenst'. Mocht digitaal inschrijven niet lukken vragen we u direct contact op te nemen met de eigen leerkracht.

< terug naar het nieuws overzicht