040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Inschrijven kennismakingsgesprekken digitaal

 

Inschrijven kennismakingsgesprekken 20 en 25 september


Beste ouder(s)/verszorger(s), 

Zoals we eerder hebben aangekondigd verandert de opzet van de rapport- en kennismakingsgesprekken dit schooljaar. Wat tevens verandert is de wijze van inschrijving. Voorheen kon dit enkel door inschrijving op papier in de hal van de school. Nu kunt u eenvoudig online een afspraak plannen. 

Dit gaat via de website www.schoolgesprek.nl. U ontvangt vrijdag 7 september vanaf deze site een mail van ons met uw inlog en wachtwoord. In twee simpele stappen kiest u de tijd die u schikt voor een kennismakingsgesprek met de leerkracht(en) van uw kind(eren). 
Heeft u de mail niet ontvangen kijk dan eerst even in uw spam-map of de postvakken 'onbelangrijke-' en/of 'ongewenste mail' omdat sommige ontvangers onze mail abusievelijk als spam beschouwen. 

- De inschrijving start vrijdagmiddag 7 september om 15.00u. 
- Online inschrijven kan t/m zondag 16 september. 
- De gesprekken vinden plaats op donderdag 20 september en/of dinsdag 25 september 
- Wilt u hulp bij het plannen? Op maandag 10 september staat er een laptop in de hal van de school en kan een collega u assisteren. Neem dan wel uw inlognaam en wachtwoord mee. 
- Als overgang is er de mogelijkheid om op maandag 17 september in de hal van de school nog op papier in te schrijven. Houd er rekening mee dat er dan niet zo veel tijden meer vrij zijn. 
- Leerkrachten kunnen vanaf 18 september contact met u opnemen als u op geen van bovenstaande manieren heeft ingeschreven. 

Met vriendelijke groeten, 
namens het team van de Korenaar, 
Ramses van Oers 

Let op: Verschillende ouders/verzorgers van de groepen 1 en 2 hebben dit schooljaar al een kennismakingsgesprek gehad. Zij hoeven niet in te schrijven voor deze gesprekken. De groepen krijgen echter wel een toegangscode zodat ouders die nog geen gesprek hebben gehad maar dit nog wel wensen kunnen inschrijven voor dinsdagavond 25 september.

< terug naar het nieuws overzicht