040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Informatie avond groep 3 en groep 8

Informatieavond groepen 3 en groepen 8

Op dinsdagavond 4 september vinden er informatieavonden plaats voor de groepen 3 en de groepen 8. We hebben er voor gekozen om informatieavonden te houden voor deze groepen omdat in deze groepen veel startactiviteiten plaatsvinden. Denk bij de groepen 3 vooral aan de start van het aanvankelijk lees- en schrijfproces, bij de groepen 8 aan de adviesprocedure die belangrijk is bij de overgang naar het Voortgezet Onderwijs.
De informatieavond voor de groepen 3 vindt plaats op de locatie Vitruviusweg, voor de groepen 8 op de Elegaststraat. U krijgt (of heeft al gekregen) via de mail een uitnodiging voor deze avond.
De overige groepen hebben géén informatieavonden. Zij hebben kennismakingsgesprekken.
U kunt zich voor deze kennismakingsgesprekken op dezelfde manier inschrijven als voor de rapportgesprekken. Tijdens deze kennismakingsgesprekken heeft u de mogelijkheid om belangrijke informatie over uw kind(eren) te delen met de leerkracht(en).
Deze kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdag 20 en dinsdag 25 september. In een later Korenaarbulletin krijgt u nog meer informatie met betrekking tot de inschrijving én de keuze die u als ouder(s)/verzorger(s) vanaf dit schooljaar krijgt om het gesprek wel/niet samen met uw kind(eren) en de leerkracht(en) te voeren.

Bij 'belangrijke informatie' in deze app staan de data van dit jaar op een rijtje. < terug naar het nieuws overzicht