040 - 2435728 Elegaststraat 1 - Vitruviusweg 41

Basisschool de Korenaar

Nieuws

Nieuws

Carnaval op school

Ook dit jaar wordt er natuurlijk weer Carnaval gevierd op de Korenaar! Het grote Carnavalsfeest is op vrijdag 1 maart van 8.30 uur tot 14.00 uur. Alle kinderen worden verkleed op school verwacht en nemen zelf eten en drinken mee voor de kleine pauze en de lunchpauze. Om er een extra gezellige dag van te maken mogen de kinderen geen spuitbussen, stiften, confetti en nep wapens meenemen.

Het weer hebben wij helaas niet in de hand, daarom is er gekozen om het gehele programma binnen af te laten spelen. Zelf foto’s maken op school is dus helaas niet mogelijk. Maar niet getreurd alle meesters en juffen maken foto’s en zetten deze op de app van school, zodat alle ouders toch mee kunnen genieten!
De afgelopen week zijn er, met spannende wedstrijden op elke locatie, een mini prins en prinses Carnaval en een maxi prins en prinses Carnaval gekozen. Zij hebben per locatie 2 ‘gekke dagen’ bedacht. Hieronder vindt u per locatie de Carnavalsagenda en natuurlijk de prinsen en prinsessen!

Elegaststraat
Vol trots presenteren wij aan u mini prins Keyairo, mini prinses Aaliyah, prins Carnaval Lucas en prinses Carnaval Ariël! De prinsen en prinsessen hebben twee gekke dagen bedacht om in de Carnavalssfeer te komen, namelijk...
Woensdag 27 februari doe-je-kleren-binnenste-buiten-aan-dag, alle kinderen en leerkrachten doen deze dag hun kleren binnenstebuiten aan.
Donderdag 28 februari pyjama-dag, alle kinderen en leerkrachten komen deze dag in pyjama naar school.

Vrijdag 1 maart: De Korenaar viert Carnaval, alle kinderen en leerkrachten komen verkleed naar school. De kinderen zijn deze dag iets eerder uit, school is namelijk van 8.30 uur tot 14.00 uur.

Vitruviusweg
Vol trots presenteren wij aan u mini prins Lucas, mini prinses Sophia, prins Carnaval Tim en prinses Carnaval Melissa!
De prinsen en prinsessen van de Vitruviusweg hebben twee gekke dagen bedacht om in de Carnavalssfeer te komen, namelijk....
Woensdag 27 februari Lekker-drinken-dag, alle kinderen en leerkrachten mogen die dag het drinken dat zij het lekkerst vinden meenemen om op te drinken tijdens de kleine pauze.
Donderdag 28 februari pyjama-dag, alle kinderen en leerkrachten komen deze dag in pyjama naar school.

Vrijdag 1 maart: De Korenaar viert Carnaval, alle kinderen en leerkrachten komen verkleed naar school. De kinderen zijn deze dag iets eerder uit, school is namelijk van 8.30 uur tot 14.00 uur. < terug naar het nieuws overzicht